Newsletter

Anyvision

Anyvision és una empresa israeliana fundada l’any 2015 i especialitzada en el sector de la ciberseguretat i la tecnologia de reconeixement facial. Entre els seus fundadors es troba personal de l’àmbit acadèmic i experts en ciberseguretat. Entre les seves solucions tecnolò-giques destaquen els sistemes: Better Tomorrow, SesaMe, Insight, entre d’ altres. Aquests sistemes són utilitzats: en contextos de seguretat domèstica com a controls fronterers, aero-ports, etc; en projectes vinculats amb el marc Smart City; i per diferents Forces i Cossos de Seguretat dels Estats.

El creixement d’Anyvision des de la seva fundació ha estat meteòric, arribant a tancar con-tractes i col·laboracions amb grans multinacionals i institucions públiques d’ Israel, així com a països d’Europa Occidental i Amèrica. Un dels punts a tenir en compte per entendre el seu gran i ràpid posicionament al mercat de la ciberseguretat és el fet de tenir entre els seus assessors i membres fundadors a persones que han format part en posicions d’alt nivell de l’aparell securitari de l’Estat d’Israel. En aquest sentit, el desenvolupament tecnològic d’Anyvision ha estat reconegut per l’Estat d’Israel al fer-li lliurament del Premi de Defensa el passat any 2018. Aquest premi exemplifica l’íntima relació de l’Estat d’Israel i la compa-nyia. Anyvision aporta sistemes de reconeixement facial a diferents checkpoints dels Territo-ris Ocupats Palestins (TOP) de Jerusalem Est i Cisjordània.

El sistema “Better Tomorrow” és l’utilitzat pel monitoreig de la població palestina als chec-kpoints de Cisjordània i als espais urbans de Jerusalem Est. Aquest producte consisteix en un avançat sistema tàctic de videovigilància que proveeix anàlisi de vídeo en temps real a través del reconeixement facial en diferents contextos. La tecnologia utilitzada permet re-conèixer facialment a qualsevol individu amb solament una imatge de 45×45 píxels amb un rang d’exactitud del 99%. El sistema és capaç de detectar les cares que apareixen en una imatge i extreu les característiques úniques de cada cara .

Un altre dels productes estrella de la companyia és “Insights”, que pot proporcionar a super-mercats i altres establiments, informació sobre els tipus de client, la identificació de compra-dors freqüents o el mesurament de la «estimació de la mirada», que determina el que la gent està mirant i per tant, el sistema és capaç de valorar l’interès dels potencials compradors sobre determinats productes. Qualsevol client podria ser analitzat a través d’aquest sistema.

Aquesta tecnologia desenvolupada per Anyvision està sent exportada a nombrosos països havent estat provada (“field-tested”) sobre població civil palestina dels TOP .

 

 

DESCARREGAR LA FITXA DE L'EMPRESA